Блог

Cooler Master Nepton 280L кулер со водено ладење - ревизија

Cooler Мaster во последниве години станаа компанија позната по лансирање нови модели на производи со ново име, кои се речиси исти на некој претходен модел со мала модификација. Cooler Master Nepton 280L е нешто сосема спротивно. Иако на изглед е многу сличен со AIO моделот, има многу подобрени функционалности и перформанси. Лансирани се два модели во звисност од големината на ладилниците 140mm и 280mm. Зголемен е просторот помеѓу решетките со што се добива многу поголема ефикасност.

Подолу се резултати од тестирање на вентилаторот.

Прочитај повеќе...

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00