Блог

Samsung спрема флексибилен OLED TV за CES 2014

CES 2014, најголемиот саем за електроника ќе се одржи во Њу Јорк во јануари 2014. Покрај многу најави од многу производители, интересна новост е флексибилниот OLED TV од гигантот Samsung. Во моментов се само шпекулации, не се знае технологијата на изработка и нема ништо официјално од Samsung. Најголем ривал на Samsung се LG што исто така имаат најавено OLED TV.

Прочитајте повеќе...

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00