Блог

OCZ во рацете на Toshiba

OCZ ги паметиме по доста квалитетни модели на SSD дискови. Пред неколку месеци компнијата објави банкрот, но веднаш по објавата гигантот Toshiba се појави како заинтересиран купувач на OCZ. Зделката е околу 35 милиони, со што Toshiba ќе инвестира во понатамошен развој. Со ова Toshiba ќе добие пристап до технологијата, чиповите, фирмверите. Нова продажба и лансирање на нови модели се очекува во следните 60 дена.

Прочитај повеќе...

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00