Блог

Нов модел на Sapphire Radeon R9 270 Boost OC

Компанијата Sapphire го најави новиот модел на Radeon R9 270, овојпат со фабрички оверклокувана едиција Boost OC. Изгледот на графичката е идентичен со R9 270 Dual-X, со тоа што работниот такт на проесорот е 920 MHz односно 945 MHz. Цената се очкува да биде околу 180 долари.

Прочитај повеќе...
 

Sapphire Radeon R9 270 Boost OC

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00