Блог

Нов модел на Sapphire Radeon R9 270 Boost OC

Компанијата Sapphire го најави новиот модел на Radeon R9 270, овојпат со фабрички оверклокувана едиција Boost OC. Изгледот на графичката е идентичен со R9 270 Dual-X, со тоа што работниот такт на проесорот е 920 MHz односно 945 MHz. Цената се очкува да биде околу 180 долари.

Прочитај повеќе...
 

Sapphire Radeon R9 270 Boost OC