Блог

Sony Playstation 4 најбрзо продавана играчка конзола

Статистиките за продажба на конзоли за играње, Sony го назначија со титула најбзо-прдавана играчка конзола во историјата на Англија. Sony отсекогаш бил многу популарен бренд во англија, дури со market share прилижен на Microsoft. Според некои постари статистики има продадено 185000 PlayStation 4 конзоли, со што ги надмина Xbox One, PS3 и Xbox 360.

Ова паралелно се одразува и на продажбата на игрите за конзолата. Најпродавани се Call of Duty, Fifa, 14, Battlefield...

Прочитај повеќе...

sony_ps4


Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00