Блог

Samsung Galaxy Note 3 во три нови фабрички бои

Samsung објави три нови палети на бои за Galaxy Note 3 фаблетот. Во суштина, само една боја е потполно нова Merlot Red, останатите две се нијанси на популарните Jet Black и Clasic White. Кај овие модели задржана е базичната боја а менети се оквирот, камерата, тастатурата. Се очекуваат кај нас февруари 2014. Спецификациите и цените ќе останат исти.

Прочитај повеќе...

 

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00