Блог

Cooler Master Nepton 240M - Видео рецензија

Во ова видео ке го прегледаме горенаведениот продукт 

ДД.ТВ видео рецензии на хардвер и ИТ опрема на Македонски Проект на ДДКом Сите компоненти се од најголемата онлјан продавница ДДСтор.МК

* Фабрички наполнет со течност за ладење, а потоа запечатени и тестирани - нема потреба од одржување.
* CM - самостојно дизајнираната пумпа гарантира најдобар проток на вода и системски перформанси.
* Поголемите цевки и радијатор обезбедуваат супериорни перформанси.
* Ексклузивни двојни 120mm вентилатори за исфрлање на големи количини на топлина низ ладилникот.
* Уникатно LED осветлување.

Доколку сте заинтересирани за него еве Link

Еве го и линкот до видеото: https://www.youtube.com/watch?v=pCT7gU7COuk