Блог

Маус пад SteelSeries QCK - Видео рецензија

Во ова кратко видео ке го видиме QCK маус падот
Маус падовите се едни од стварите на кои за жал не се обрнува многу внимание. Тие имаат голема улога во тоа како ке се пресликаат нашите дрижења 
Линк до видеото https://www.youtube.com/watch?v=ved4nZR3XEU

 https://www.youtube.com/watch?v=ved4nZR3XEU

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00