Блог

Samsung SSD 650 Basic 120GB - Рецензија

Денеска ке го погледнеме горенаведениот продукт. 
Ова SSD спаѓа во групата на буџетарски SSD уреди и на нашиот пазар главна конкуренција му е Kinston V300 120 GB
Oвој уред користи MFX контролер заедно со 3D V nandДенеска ке го погледнеме горенаведениот продукт. 
Ова SSD спаѓа во групата на буџетарски SSD уреди и на нашиот пазар главна конкуренција му е Kinston V300 120 GB
Oвој уред користи MFX контролер заедно со 3D V nand 
За тестовите е користен Windows 10
Samsung Magician e компатибилен со ова SSD само доколку се користи Windows 7

Следат резултатите од тестовите


Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00