Одржување и сервис

 

Дијагноза на компјутерски системиСИСТЕМСКА ДИЈАГНОСТИКА

• Детекција на проблем кај бавен систем

• Детекција на проблем кај систем што не се вклучува

• Употреба на софтверски алатки и хардвер за брза и точна дијагноза

• Детекција на проблем од 1- 2 часа


os_installation_1ИНСТАЛАЦИЈА И РЕИНСТАЛАЦИЈА НА СИСТЕМИ

• Инсталација на клиентски оперативни системи (Windows XP, Vista, 7)

• Инсталација на серверски оперативни системи (Server 2003, Server 2008, Back Office, SQL Server)

• Инсталација на Linux оперативни системи (Fedora, Ubuntu, Edubutu, CentOS...)

• Интервенција директно кај корисникот


 

Инсталација, сетирање и одржување ма жичани и бежични мрежиИЗВЕДБА И СЕТИРАЊЕ НА ЖИЧАНИ И БЕЖИЧНИ МРЕЖИ

• Надворешно и внатрешно каблирање

• Софтверско сетирање на мрежи

• Изработка на мрежни бизнис решенија

 Инсталација на анти вурис/анти малвер - Надргадби - Бекап на податоци -

ОСТАНАТИ УСЛУГИ

• Инсталација на анти вирусни решенија

• Бекап на податоци

• Инсталација на виртуелни машини (виртуелизација на системи)

• Спасување на изгубени податоци

• Надградба на компјутерски системи

• Чистење на компјутерски системи од вирус, малвер и друг штетен софтвер

• Сервис на лаптопи

• Полнење на моно, колор и инкџет кертриџи

• Решавање на софтверски проблеми преку далечина (Remote Support)

• Инсталација на системи за видео надзор

• Опремување и·нтернет клубови, сајбер кафеа и играчници


Месечни пакети за одржување на компјутерски мрежиПАКЕТИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ СО ДОГОВОР

НОВО! ДДКом Ви претставува нов и поефикасен начин за зедничка соработка.

Спремивме месечни пакети за одржување на Вашата компјутерска инфраструктура.

-  Сега добивате бесплатни интервнеции секој месец.

-  Доаѓање на лице место за 4 часа од Вашиот повик.

-  Мометално решавање на помали проблеми преку далечинско поврзување.

-  Дополнителни попусти за нашите клиенти.

-  Некои веќе знаат како работиме, проверете ја листата на клиенти.

Клик за оние кои сакаат да дознаат повеќе

Веб страницата користи колачиња за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитајте повеќе

OK

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00