Пакети со договори

 

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ОСНОВЕН пакет за одржување

●  2 бесплатни интервенции во текот на месецот со вклучен 1 час работа 

●  10% попуст на сите останати услуги

●  OСНОВНИОТ пакет се препорачува кај фирми кои имаат до 3 компјутерски системи и чија работа не е премногу зависна·од компјутерскиот систем;

●  Пример на услуги кои можете да ги користите: дијагностика на проблем, проблем во бежичната мрежа, проблем во жичана мрежа, инсталација на ваши лиценцирани  или бесплатнi програми, отстрнување на вируси, инсталација на оперативни системи Windows XP/Vista/7, Linux или инсталација на некој дополнителен уред на вашиот компјутер или мрежа.

 

 

 

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

НАПРЕДЕН пакет за одржување

●  5 бесплатни интервенции во текот на месецот со вклучен 1 час работа 

●  50% попуст на сите останати услуги

●  НАПРЕДНИОТ се препорачува кај фирми кои имаат до 3-6 компјутерски системи и чија работа е зависна од функционалност на компјутерскиот систем и неговата исправност или имаат потреба од константа употреба на Интернет;

●  Пример на услуги кои можете да ги користите: дијагностика на проблем, проблем во бежичната мрежа, проблем во жичана мрежа, Интернет, инсталација на ваши лиценцирани  или бесплатнi програми, отстрнување на вируси, техничко одржување на вашиот ВЕБ сајт, инсталација на оперативни системи Windows XP/Vista/7, Linux или инсталација на некој дополнителен уред на вашиот компјутер или мрежа.

 

 

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПРЕМИУМ пакет за одржување

●  неограничени бесплатни интервенции во текот на месецот

●  100% попуст на сите останати услуги

●  ПРЕМИУМ пакетот се препорачува кај фирми кои имаат повеќе од 6 компјутерски системи и чија работа е потполно зависна од функционалноста на компјутерскиот систем и неговата исправност, мораат да имаат во секој момент непрекинатост во работата и услугите.

●  Пример на услуги кои можете да ги користите: дијагностика на проблем, проблем во бежичната мрежа, проблем во жичана мрежа, Интернет, инсталација на ваши лиценцирани или бесплатни програми, отстрнување на вируси, техничко одржување на вашиот ВЕБ сајт, инсталација на оперативни системи Windows XP/Vista/7, Linux или инсталација на некој дополнителен уред на вашиот компјутер или мрежа.

  

i. Бесплатните интервенции вклучуваат 1 час работа за фирми со седиште на 5км оддалеченост од центарот на град Скопје, секоја поголема оддалеченост се доплаќа по 40 ден/km

ii. Договорите се полугодишни на 6 месеци или годишни по Ваш избор, освен ако изберете БИЗНИС БЕКАП решение со кое договорот е по автоматизам на 24 месеци;

iii. Дополнителни услуги кои можете да ги користите: дијагностика на проблем, проблем во бежичната мрежа, проблем во жичана мрежа, Интернет, инсталација на ваши лиценцирани или бесплатни програми, отстрнување на вируси, техничко одржување на вашиот ВЕБ сајт, инсталација на оперативни системи Windows XP/Vista/7, Linux или инсталација на некој дополнителен уред на вашиот компјутер или мрежа.

 

 

 

 

 

Веб страницата користи колачиња за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитајте повеќе

OK

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00