ДДКОМ Клиенти

 

 1. СОРАВИА Македонија

 2. ЕСП - Едукативен центар

 3. ОРАИА ЛЛЦ, Македонија

 4. ЕУРОМАК Брокер АД Скопје

 5. Фонд за Води на Република Македонија

 6. Судски извршител Алберто Ребула, Скопје

 7. СОНК - Синдикат за образование, наука и култура на Република Македонија

 8. Македонско женско лоби

 9. Адвокатска канцеларија „АНТЕВСКИ“

 10. ГОРЕЊСКО Фриго, дооел Скопје

 11. МАКСВИС, Туристичка агенција

 12. ПЕДИМЕДИКА, Педијатриска ординација - Штип

 13. СОЛТЕК, Центар за сончеви технологии при Факултет за елетротехника информатички технологии, Скопје

 14. АУТОИНСТРУМЕНТ,Скопје

 15. БИ-МА Логистика, Штип

 16. ХИДРОМОНТИНГ ДОО, Скопје

 17. ВОРВАГ Фарма, Македонија

 18. МТВ Шоп, Скопје

 19. Интерпроект Инженеринг, Скопје

 20. Манера-Комерц, Скпоје

 21. МАКАМТРАНС, Асоцијација на независни транспортери на РМ

Веб страницата користи колачиња за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитајте повеќе

OK

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00