Софтвер за нотарско работење

ДД-Нотар – софтвер за нотарско работење

 

ДД-Нотар е софтверски пакет со кој ја олеснува и евидентира работата во нотарското работење.

 

ДД-Нотар содржи:

 

- Алатки за изработка на штембили

- Штембил потпис

- Штембил препис

- Штембил превод

 

- Датабаза и лесно пребарување и пристап до сите штембили.

 

- Датабаза и лесно пребарување и пристап до сите странки.

 

- Автоматско креирање на Заеднички азбучен именик (ЗИ) врз основа на изработените штембили.

 

- Алатка за внесување и пребарување на привремени мерки.

 

- Преглед на работата на сите вработени.

 

- Преглед на дневен, месечен пазар и статистика.

 

 

ПРОШИРЛИВОСТ

 

-Можност за мрежно работење.

-Можност за додавање нови функции и измена на постоечки по Ваша желба

Веб страницата користи колачиња за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитајте повеќе

OK

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00