Одржување и сервис

 

Дијагноза на компјутерски системиСИСТЕМСКА ДИЈАГНОСТИКА

• Детекција на проблем кај бавен систем

• Детекција на проблем кај систем што не се вклучува

• Употреба на софтверски алатки и хардвер за брза и точна дијагноза

• Детекција на проблем од 1- 2 часа


os_installation_1ИНСТАЛАЦИЈА И РЕИНСТАЛАЦИЈА НА СИСТЕМИ

• Инсталација на клиентски оперативни системи (Windows XP, Vista, 7)

• Инсталација на серверски оперативни системи (Server 2003, Server 2008, Back Office, SQL Server)

• Инсталација на Linux оперативни системи (Fedora, Ubuntu, Edubutu, CentOS...)

• Интервенција директно кај корисникот


 

Инсталација, сетирање и одржување ма жичани и бежични мрежиИЗВЕДБА И СЕТИРАЊЕ НА ЖИЧАНИ И БЕЖИЧНИ МРЕЖИ

• Надворешно и внатрешно каблирање

• Софтверско сетирање на мрежи

• Изработка на мрежни бизнис решенија

 Инсталација на анти вурис/анти малвер - Надргадби - Бекап на податоци -

ОСТАНАТИ УСЛУГИ

• Инсталација на анти вирусни решенија

• Бекап на податоци

• Инсталација на виртуелни машини (виртуелизација на системи)

• Спасување на изгубени податоци

• Надградба на компјутерски системи

• Чистење на компјутерски системи од вирус, малвер и друг штетен софтвер

• Сервис на лаптопи

• Полнење на моно, колор и инкџет кертриџи

• Решавање на софтверски проблеми преку далечина (Remote Support)

• Инсталација на системи за видео надзор

• Опремување и·нтернет клубови, сајбер кафеа и играчници


Месечни пакети за одржување на компјутерски мрежиПАКЕТИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ СО ДОГОВОР

НОВО! ДДКом Ви претставува нов и поефикасен начин за зедничка соработка.

Спремивме месечни пакети за одржување на Вашата компјутерска инфраструктура.

-  Сега добивате бесплатни интервнеции секој месец.

-  Доаѓање на лице место за 4 часа од Вашиот повик.

-  Мометално решавање на помали проблеми преку далечинско поврзување.

-  Дополнителни попусти за нашите клиенти.

-  Некои веќе знаат како работиме, проверете ја листата на клиенти.

Клик за оние кои сакаат да дознаат повеќе