ДДком

Адреса

  • ул.Фрањо Клуз бр.12 /1-4
  • Скопје
  • 1000
  • Македонија

Останати информации

Мапа


РАБОТНО ВРЕМЕ:
понеделник-петок од 09h-16h

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ:
Продажба: 3100700 и 075365277

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00