Користени компјутери - продажба

 
 

ДДКом е дистрибутер на користени и рефурбишед компјутери, лаптопи и опрема од најпознатите светски брендови како HP, Dell, Lenovo, Fujitsu. Нашата цел е да донесеме опрема од производители кои се со докажан квалитет на нашиот пазар по пристапни цени.

Компјутерите се од А класа во 100% исправна состојба каде што секоја компонента е тестирана посебно. За нив даваме гаранција во времетраење од 12 месеци. Компјутерите ги увезуваме од ЕУ каде што предходно се малку користени, најчесто во банки и во јавни институции.

Важно е да знаете дека бренд конфигурациите за разлика од склопуваните се многу постабилни, потивки и со помала потрошувачка на струја. Составени се од поквалитетни и целосно компатибилни компоненти.

Ние нудиме голема палета на компјутерска опрема, од најевтини конфигурации за канцелариска работа и обработка на документи до моќни работни станици, сервери со i5, i7 и Xeon процесори наменети за професионална работа.

                  Комплетна понуда на следниот линк... kompletna online ponuda

 

 
Facebook
Twitter
Website
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
LinkedIn
Google Plus
Instagram
YouTube